logo
18/04
17/04
16/04
15/04
12/04
2 ...

«Королевою Львова» обрали Анастасію Федик (ФОТО)

07-12-2020 15:032683

«Королевою Львова» обрали Анастасію Федик (ФОТО)

«Королева Львова» цей титул відтепер належить Анастасії Федик 18-річній студентці Університету інформаційних технологій та управління, що у польському місті Жешуві.

 

А родом красуня – із Яворова на Львівщині. Корону, титул і 100 тисяч гривень дівчина виборола серед двох десятків конкурсанток, повідомили організатор конкурсу.   

Ще один приз Анастасії Федик – річний контракт про співпрацю із відомим світовим глянцем L'Officiel на Кіпрі, в Австрії та Монако. А також саме ця красуня представить Львів на всеукраїнському конкурсі «Королева України».

Окрім головного титулу, на конкурсі «Королева Львова 2020» визначили ще двох переможниць: «Королевою Львівщини» стала Тетяна Ярчак, а «Королевою Галичини» - Ольга Лисенко.

Тетяна Ярчак

Ольга Лисенко

Бренд «Королева Львова» заснований 10 років тому Гражиною та Христиною Чаплін, котрі родом зі Львова. Це один із найпрестижніших конкурсів краси у місті Лева. Відбувається він під патронатом національного конкурсу «Королева України», а також міжнародного проекту Miss TV Internation зі штаб-квартирою у Монте-Карло.

«Королева Львова» – це масштабний проект нового формату для розумних, стильних, сучасних та впевнених у собі дівчат. Цьогоріч захід відбувався як телевізійна зйомка – і ще у грудні це «Найкрасивіше шоу року» в ефірі покаже телепартнер конкурсу – телеканал «Правда ТУТ Львів».

До конкурсу «Королева Львова 2020» 19 фіналісток готувалися протягом місяця. У дівчат були виснажливі репетиції, фотосесії, відеозйомки, рекламні промокампанії, вони відвідували найцікавіші події та заклади нашого міста. А відтак після такого вишколу практично кожна була достойна почесного титулу «Королева Львова». Тепер фіналістки проекту візьмуть участь у конкурсах краси від модних українських глянців – «XXL» та «JOY», а також у фіналах конкурсів «Княгиня України» і «Міс Принцеса України».

Leopolis.news