logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

7 різдвяно-новорічних подій у Львівській національній філармонії

21-12-2020 21:102202

7 різдвяно-новорічних подій у Львівській національній філармонії

В останні дні 2020 року Львівська національна філармонія імені М. Скорика запрошує на 7 святкових подій, які неодмінно подарують новорічний настрій!

Улюблені різдвяні мелодії пісень, колядок, вальси Штрауса та ще багато неперевершених композицій класичної музики, приурочених Різдву! Кожен може обрати собі ту подію, яка найбільше до вподоби!

22 грудня / 19:00

Концертний зал Людкевича

У передчутті Різдва

Квартет бандуристок «Львів’янки» запрошує усіх на концерт «У передчутті Різдва»! Креативний, просякнутий ніжністю вечір, залишить по собі теплі спогади і мрійливі усмішки. У програмі концерту відомі новорічні композиції прозвучать у класичному і новому, несподіваному виконанні!

26 грудня / 17:00

Концертний зал Людкевича

Carol of the Bells

Композиції, які усі знають з перших нот! Композиції, під які хочеться підспівувати! Композиції, які одразу створюють відчуття свята та казки!

У виконанні Галицького академічного камерного хору прозвучать популярні новорічні та різдвяні пісні різних країн світу.

27 грудня / 11.30

Концертний зал Людкевича

Family concerts. Пернаті забави

Різдво – це також і дитячий сміх, радість та сімейний затишок. Чудовим подарунком для дітей стане подія із циклу Сімейних концертів.

Цього разу, ми поринемо в дивовижний світ пташок. Саме завдяки інструментам Академічного симфонічного оркестру, який виступить під орудою Сергія Хоровця, зал філармонії наповниться звуками птахів та комах, яких так часто ми можемо зустріти в повсякденному житті.

Тож летимо в хмари та слухаємо птахів!

* До уваги гостей, які придбали квитки на весняні концерти із циклу «Family concerts». Усі квитки будуть дійсними на подію 27 грудня.

27 грудня / 18:00

Концертний зал Людкевича

Дириґенти. Українською: Ленько

«Дириґенти. Українською»– проєкт, який вже усім полюбився! Адже в кожному концерті серії молоді і талановиті українські дириґенти мають змогу виступити із великим симфонічним оркестром з понад столітньою історією!

Третьою подією циклу стане Новорічний Гала – Штраус. А що може ще більше асоціюватися із цим магічним періодом року, ніж чудові вальси та польки Йоганна Штрауса?

28 грудня / 19:00

Партер Концертного залу Людкевича

Christmas pastorale di flauti

До передсвяткових привітань долучиться й також квартет «Dudalis» – молодий колектив виконавців на українських поздовжних флейтах, який продовжить знайомити слухачів із чудовим й особливим тембром цього інструменту!

У передноворічний час у їх виконанні особливо магічно звучатимуть твори барокових, українських композиторів, а також обробки відомих коляд!

29 грудня / 19:00

Концертний зал Людкевича

Казки віденського лісу

Передноворічну феєрію із популярною світовою класикою Й. Штрауса, І. Кальмана, Ф. Лєгара, В. Гомеза, Й. С. Баха, українською колядою та народними піснями презентує улюбленець публіки – Академічний інструментальний ансамбль «Високий замок»!

Ця подія стане музичним подарунком для кожного!

30 грудня / 19:00

Концертний зал Людкевича

Сильвестрові рефлексії

Цей проєкт з’явився 6 років тому і невпинно набуває популярності. І не лише тому, що тут завжди звучить прекрасна музика, близька і зрозуміла для кожного. І навіть не тому, що автори проєкту, улюбленці міста Лева Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» запрошують до участі у концерті найкращих музикантів. А ще й тому, що ця подія, непереможною силою Музики об’єднує серця!

Музиканти обіцяють прекрасний святковий настрій, радісні емоції і спогади!

Квитки можна придбати у касі філармонії

Детальна інформація про події: https://philharmonia.lviv.ua/events/