logo
16/04
15/04
14/04
13/04
12/04
11/04
09/04
2 ...

Покер матч – кращий покер-рум для українців

28-12-2020 16:343296

Покер матч – кращий покер-рум для українців

Покерматч для українців

 

 

Покерматч (PokerMatch) являє собою найбільшу покерну кімнату України. Ставши незалежною в 2018 році від Parimatch, однією з найстаріших ігрових компаній пострадянського простору, що працює ще з 1994 року вона стрімко завоювала свою популярність в Україні.

Головний пріоритет Покерматч є спрямованість на ігровий ринок своєї країни. Це єдиний рум, де основний-це українська мова, ігри йдуть на гривні, а гравці можуть поповнювати і виводити кошти за допомогою місцевих платіжних систем і банків.

 

Причини швидкого зростання популярності

Останнім часом ця кімната більш зміцнилася на азартному ринку України в силу окремих особливостей:

1. Підтримки всіх відомих мобільних пристроїв і операційних систем, що роблять клієнт доступним. Працюючи на Софті Connective Games, клієнт доступний для користувачів Windows, Android і iOs. Мобільний додаток оснащений рівним функціоналом,що і клієнт для ПК, е сть і браузерна HTML5 версія клієнта, що не вимагає завантаження.

2. Великий вибір ігор від класичних до специфічних.

·        Покерматч є однією з небагатьох кімнат, з грою в Китайський покер (Ананас).

Увечері вона збирає до 30 3-макс столів з цієї дисципліни з розміром куша до 250 гривень. SnG по OFC проводять у форматі HU і 4-макс з лімітами до ₴200. Регулярно проходять турніри з різним рівнем бай-інів і гарантіями.

Одностолові турніри з китайського покеру найбільш популярні в Покерматч, ніж SNG по Холдему. Увечері тут море столів зі ставками від 1 до 100 грн. у HU гіпер-турбо або 4макс форматах.

·        Турніри і Сіт&Гоу

Сітку складають з подій по безлімітному Холдему, Омасі і китайському покеру OFC. Внески підходять для гравців з будь-якими банкроллами: від ₴5 до ₴1100 з гарантіями до 1.000.000 гривень. Найбільші йдуть по вихідних днях і святах.

Класичних Сит&Гоу представляють HU, 4 і 10-макс форматами. Число цих турнірів тут навіть вечорами невелике, а гра ведеться, переважно, на мікролімітах.

За замовчуванням гру ведуть в гривнях. Увечері в Покерматч збирається з середньому близько 3000 любителів цієї розваги. Більшу частину кеш-трафіку складають мікроліміти, наприклад, столи з швидким покером в 6-макс форматі, під назвою Boost. Вони користуються величезним попитом.

3. Ще одним кроком до успіху є велика кількість акцій Покерматч, які

залучають багатьох нових гравців. Календар подій завжди доступний на сайті і постійно оновлюється. Акції тут йдуть частіше, ніж у найбільших міжнародних румах, зазвичай, 3-4 акції на місяць. Регулярні пропозиції для гравців: Турніроманія, комбінатор і рейк-гонка.

З 2018 року PokerMatch став розвивати своє покерне співтовариство. Де головним джерелом комунікацій з гемблерами служать покерні стріми.

4. Активна співпраця з Всеукраїнською Федерацією спортивного покеру

(ВФСП), відкриває для покер-руму багато можливостей. Отримання офіційного статусу живі серії за підтримки PokerMatch будуть йти частіше. Цілком ймовірно, що скоро можна буде побачити міжнародні серії в Україні, завдяки визнанню турнірного покеру як вид спорту.

Плюси Покерматч

Переваги цього руму полягають:

·        Популярність і надійність бренду.

·        Багато гравців в китайському покері Ананас.

·        Великий трафік в швидкому покері Boost.

За час свого існування PokerMatch проведена серйозна робота, результати якої видно вже зараз. На сьогоднішній день-це найпопулярніший покер рум в Україні. Але на цьому він не має наміру зупинятися, поступово він має намір нарощувати свою популярність в інших планах. А ті темпи, з якими він стає все більш відомим, не залишають сумнівів у цьому.

За матеріалами: Poker-experts