logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Козицький вимагає від керівництва «Слуг народу» відреагувати на ситуацію з Дубінським

12-01-2021 15:052441

Козицький вимагає від керівництва «Слуг народу» відреагувати на ситуацію з Дубінським

Голова Львівської облдержадміністрації, депутат Львівської обласної ради від партії «Слуга народу» Максим Козицький закликав партійне керівництво дати оцінку ситуації із Олександром Дубінським.

 

Про це Козицький написав на своїй сторінці у «Facebook»:

«Учора Сполучені Штати Америки ввели санкції проти 7 громадян та 4 засобів масової інформації України через втручання у президентські вибори США.

Серед цих осіб – народний депутат від ПП «Слуга народу» та очільник Київської обласної організації партії Олександр Дубінський. Його називають «частиною пов’язаної з Росією мережі іноземного впливу». Звинувачення достатньо серйозні.

Ця заява розміщена на сайті Міністерства фінансів країни, яка чи не найбільше допомагала та продовжує допомагати нам у боротьбі проти російського агресора.

Як очільник Львівської облдержадміністрації та депутат Львівської обласної ради від ПП «Слуга народу» закликаю партійне керівництво дати оцінку ситуації».

Як повідомляли, 11 січня Управління контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США запровадило санкції проти семи людей та чотирьох організацій, які є частиною пов’язаної з Росією мережі закордонного впливу. Американська влада вказує на причетність до цієї мережі українського народного депутата Андрія Деркача, якого Вашингтон називає «російським агентом».

Під санкції потрапили народний депутат України зі «Слуги народу» Олександр Дубінський, колишній народний депутат Олександр Онищенко, колишній прокурор Костянтин Кулик, помічники Деркача Антон Симоненко та Дмитро Ковальчук, колишній працівник посольства США в Україні Андрій Теліженко та політолог Петро Журавель.

Сам Дубінський запевняє, що ніколи не втручався в американські вибори і не мав стосунку до оприлюднення «плівок Деркача».

А керівництво парламентської фракції «Слуг народу» каже, що у партії наразі зайняті більш нагальними питаннями, ніж реагувати на цю ситуацію.

Leopolis.news