МЗС запустило сайт про Україну (ВІДЕО)

http://leopolis.news/post/35590/mzs-zapustylo-sayt-pro-ukranu-video

14/01/2021

Про це інформує пресслужба МЗС України.

«Ми створили сайт UKRAINE.UA, аби світ дізнався про справжню Україну: креативну, динамічну, інноваційну. Країну різноманіття та чаруючої природи. Країну свободи та гідності. Країну, в якій тисячолітня історія та культура доповнені амбітним баченням майбутнього», – каже Кулеба.

За словами міністра, до створення проєкту були залучені провідні фахівці та профільні агентства, і він залишатиметься відкритим до колаборацій та розвитку і після запуску.

«Зокрема, на сайті розміщений фотобанк «Україна», який я анонсував влітку. Тоді на мій заклик відгукнулися багато фотографів, чудові роботи яких згодом увійшли до збірки. Світлини можна вільно використовувати в некомерційних цілях для просування України за кордоном», – зазначив міністр.

Як зазначив Кулеба, головними драйверами створення проєкту були Міністерство закордонних справ та Український інститут, а його метою є формування позитивного іміджу України за кордоном. За словами глави МЗС, нині працює англомовна версія сайту, а протягом 2021 року планується запуск французької, німецької, іспанської, арабської та китайської мовних версій.

«Іноземці зможуть познайомитись із Україною онлайн, зацікавитися нею і згодом відвідати, інвестувати чи приїхати на навчання до нашої держави», – додав глава МЗС України.

Leopolis.news