logo
18/04
17/04
16/04
2 ...

Підприємців закликають долучитися до створення каталогу «Експортний потенціал Львівщини»

15-01-2021 21:491045

Підприємців закликають долучитися до створення каталогу «Експортний потенціал  Львівщини»
Фото: ЛОДА

Підприємцям Львівщини пропонують представити свою продукцію в оновленому каталозі «Експортний потенціал Львівщини». Над ним працює Служба експортера Львівської ОДА.

 

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Вперше промоційне видання презентували торік.

Це - двомовний каталог, на сторінках якого розміщені понад 200 підприємств Львівщини різних галузей промисловості. Це і будівельна, деревообробна, легка, машинобудівна, меблева, металообробна, поліграфічна, харчова, хімічна промисловість.

Кожна сторінка презентує окреме підприємство. Є ілюстрація виробництва, або ж продукції, контактні дані тощо.

«Каталог «Експортний потенціал Львівщини» поширюється через дипломатичні представництва та інституції іноземних держав, а також презентується на міжнародних економічних форумах, ярмарках та виставках, що покращує можливість доступу підприємств Львівщини на зовнішні ринки. Відтак, департамент економічної політики оновлює каталог і запрошує підприємства орієнтовані на експорт презентувати свою діяльність», - наголосив керівник департаменту економічної політики Львівської ОДА Степан Куйбіда. 

Про рішення щодо представлення продукції в каталозі підприємству потрібно повідомити до 15 лютого 2021 року на e-mail: loda.export@gmail.com.

За більш детальною інформацією можна звертатись у відділ розвитку торгівлі та підприємництва департаменту економічної політики облдержадміністрації за тел.: (032) 261-27-13.

Leopolis.news