logo
28/03
2 ...

За минулу добу на дорогах Львівщини 25 ДТП: двоє потерпілих

18-01-2021 12:50917

 За минулу добу на дорогах Львівщини 25 ДТП: двоє потерпілих
Фото: ЛОДА

25 дорожньо-транспортних пригод, одна з них – з потерпілими. Таким є стан аварійності на автодорогах Львова та області за минулу добу. 

Про це інформують у відділі комунікації поліції у Львівській області, передає пресслужба ЛОДА.

Найбільше ДТП на дорогах області – 16, ще 9 - у Львові. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали двоє осіб.

За наслідками пригод було складено 24 адміністративних протоколи за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Нагадаємо, що в області триває інформаційна кампанія з метою привернення уваги водіїв до проблеми дорожньо-транспортного травматизму. Це інформаційні борди розміщені на центральних автошляхах області. Ініціатори кампанії – департамент внутрішньої та інформаційної політики за підтримки департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА.

«В такий спосіб закликаємо водіїв бути уважними та не порушувати правила дорожнього руху, а також сподіваємось, що активна інформаційна кампанія дасть позитивний результат і вплине на зменшення кількості ДТП в області»,-  зазначили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики.

Leopolis.news