logo
28/03
2 ...

Завтра у Львові «ГрінЕра Україна» збиратиме різдвяні ялинки львів’ян для компостування

19-01-2021 17:421588

Завтра у Львові «ГрінЕра Україна» збиратиме різдвяні ялинки львів’ян для компостування
Фото: zik.ua

Завтра, 20 січня, «ГрінЕра Україна» проведе збір різдвяних ялинок львів’ян та передасть їх на компостування. Мешканці, яких обслуговує компанія із ОСББ та житлово-будівельних кооперативів, зможуть залишити дерева біля контейнерів з відходами. Забір святкової хвої проведуть з 9.00 до 17.00 год. 

Про це повідомляє пресслужба  «ГрінЕри».

«Ми виділяємо на цей день окремий екіпаж, який збиратиме як цілі ялинки, так і гілки цих дерев. Відтак просимо людей не викидати їх у контейнери, а ставити поруч на землі біля сміттєвих баків. До слова, торік у Львові «ГрінЕра Україна» після різдвяних свят зібрала 4,5 тонн дерев», - розповів заступник директора компанії Тарас Колодій. 

Після збору ялинок, їх відвезуть на міську станцію компостування, яка працює на вулиці Пластовій.

Довідка. 

Компанія «Грінера Україна» з 2016 року у Львові надає комплексні послуги європейського рівня зі збору, сортування та утилізації твердих побутових відходів (ТПВ). Компанія забезпечує вивіз ТПВ та їх утилізацію для комерційних, бюджетних, комунальних і приватних споживачів. Для цього використовуються європейські підходи та техніки для збору відходів, зокрема, сміттєзбиральні машини класу Євро 5 та Євро 6, сучасні контейнерні баки, у тому числі підземного типу.  

«Грінера Україна»  у Львові займається сортуванням відходів, забезпечивши роздільний збір на три фракції: змішанні відходи, вторинна сировина та скло.  Сума  загальних інвестицій компанії в інфраструктуру міста склала 3 млн дол.

Leopolis.news