У школах Львівщини бракує вчителів з фізики, інформатики та англійської (ВАКАНСІЇ)

http://leopolis.news/post/35897/u-shkolah-lvivshchyny-brakue-vchyteliv-z-fizyky-informatyky-ta-angliysko-vakansi

19/01/2021

Як свідчить статистика, особливо гостра потреба є у вчителях фізики, інформатики, англійської мови, психологів та логопедів, повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Це ситуація попередніх років, але ми бачимо, що тенденція зберігається. Окрім того, бракує вчителів музики, малювання, трудового навчання та фізкультури. Департамент освіти та науки Львівської ОДА працює над пропозиціями, які надішлють до Міністерства освіти та науки щодо державного замовлення на відповідні професії», - наголосив директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска.

Зокрема, у школи Львова потрібні вчителі з інформатики, математики, фізики, фізичного виховання, іноземних мов, щонайменше 11 вакансій. Також  навчальні заклади міста потребують соціальних педагогів, психологів, логопедів, асистентів вчителя, керівників гуртків і юрисконсультів.

З переліком вакансій можна ознайомитись тут.

Нагадуємо, що згідно з законодавством про освіту, педагогічних  працівників приймають на роботу керівники закладів освіти. Для працевлаштування потрібно звертатися безпосередньо у заклади освіти.

Leopolis.news