logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
2 ...

На капремонт пологового Львівської обласної лікарні вже витратили понад 80 млн грн (ФОТО)

21-01-2021 12:071652

На капремонт пологового Львівської обласної лікарні вже витратили понад 80 млн грн (ФОТО)
Фото: зі сторінки у Facebook

На капітальний ремонт пологового корпусу Львівської обласної клінічної лікарні вже витратили понад 80 млн грн. Хід робіт сьогодні, 21 січня, проінспектувала влада Львівщини.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

«Обласні комунальні медичні заклади потребують фінансування, проте, через обмеженість коштів в обласному бюджеті, виникає питання – що фінансувати першочергово?

Сьогодні у Львівській обласній клінічній лікарні проінспектувала пологовий корпус. Його закрили на ремонт ще влітку 2017 року! Майже 4 роки триває реконструкція, на ремонт витратили вже понад 80 мільйонів гривень, а про відкриття говорити ще рано», – написала Гримак.

За її словами, у будівлі пологового за цей час поміняли батареї, усі каналізаційні і водопровідні мережі. Провели заміну вікон, дверей. У палатах для вагітних і породіль встановили туалет та душ. Частково закупили необхідне обладнання.

«Після розмови з підрядником, головним лікарем та директором профільного департаменту будемо з депутатами аналізувати ситуацію, як при мінімальних затратах ще цього року відкрити корпус. Пологове та акушерсько-гінекологічне відділення обласної лікарні повинні працювати і надавати нашим жінкам максимально якісні послуги за європейським зразком», – додала Гримак.

 

Leopolis.news