logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Володимир Зеленський: Ми маємо відкрити ринок справедливих соціальних послуг в Україні

22-01-2021 16:281788

Володимир Зеленський: Ми маємо відкрити ринок справедливих соціальних послуг в Україні
Фото: Офісу президента

Президент Володимир Зеленський заявив, що держава має створити всі умови для того, щоб літні люди, які потребують догляду та підтримки, мали можливість одержувати якісні соціальні послуги.

Про це інформує пресслужба Офісу президента.

«Зараз, зважаючи на цей, на жаль, трагічний кейс, треба зробити все для вирішення й запобігання подібним ситуаціям», – заявив Зеленський після відвідання Харківської міської багатопрофільної клінічної лікарні № 17, де перебувають постраждалі внаслідок пожежі у будинку для літніх людей.

На думку Зеленського, потрібні законодавчі ініціативи щодо надання соціальних послуг, які врегульовували б усі питання й давали змогу і комунальним, і приватним закладам працювати.

«Просто вирішити харківську ситуацію недостатньо. Ми не знаємо, скільки таких об'єктів у державі. Тому будуть законодавчі ініціативи. Люди мають отримувати нормальні, якісні послуги. Я думаю, що як приватні послуги мають бути, так і державні. Як би це не звучало, але ми маємо відкрити такий ринок справедливих соціальних послуг в Україні», – сказав глава держави.

Він також відвідав громадян, які постраждали під час трагедії у приватному будинку для літніх людей у Харкові й після порятунку з пожежі розміщені у Харківській міській багатопрофільній клінічній лікарні № 17.

Як повідомляли, сьогодні  у Харкові сталася пожежа у будинку для літніх людей, який працював нелегально. Загинуло 15 людей, 9 постраждали, 5 з них – у лікарні.

Після трагедії усі будинки для літніх людей в Україні перевірять.

 

Leopolis.news