logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Професор ЛНМУ став співавтором англомовного підручника з анатомії людини

25-01-2021 21:461811

Професор ЛНМУ став співавтором англомовного підручника з анатомії людини
Фото: відділ комунікації і промоції ЛНМУ ім. Данила Галицького

Цими  днями вийшов друком навчальний підручник для іноземних студентів медичних навчальних закладів вищої освіти «Human anatomy».

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

Над ним впродовж року працювала група авторів у складі завідувачки кафедри нормальної анатомії Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького професора Лесі Матешук-Вацеби, доцента кафедри онкології та радіології Буковинського державного медичного університету Сергія Кравчука та завідувача кафедри анатомії людини Національного медуніверситету ім. О.О.Богомольця  професора Віктора Черкасова. Останній, на жаль, де дожив до виходу підручника – минулої осені помер від ускладнень через Covid-19. 

Це один із перших англомовних посібників із анатомії, написаних українськими авторами, обсяг якого – понад 600 сторінок. Тим часом придбати його можна за замовленням у видавця – вінницького видавництва «Нова книга».

До слова, це вже п’яте видання, у написанні чи підготовці яких впродовж останнього року брали участь науковці кафедри нормальної анатомії ЛНМУ ім. Данила Галицького.

Leopolis.news