logo
24/04
23/04
22/04
2 ...

Нафтогаз проведе конкурс для громад з призовим фондом 5 млн грн

26-01-2021 20:471067

Нафтогаз проведе конкурс для громад з призовим фондом 5 млн грн

Конкурс грантів “Енергія розвитку” направлений на підтримку соціальних ініціатив громад. Конкурс дасть мотивацію громадам активізувати розв’язання своїх проблем.

 

П’ятдесят громад-переможців отримають кожна до 100 тис. грн на реалізацію свого проєкту, йдеться у повідомленні.

Конкурс триватиме весь 2021 рік. Впродовж весни представники громад отримають знання щодо підготовки та впровадження проєктів, а до кінця осені проєкти мають бути реалізовані. Освітнім партнером конкурсу є Інститут партнерства та сталого розвитку, з яким був підписаний меморандум про співпрацю.

Подати заявку на участь зможуть 242 громади з 11 областей України, на території яких Укргазвидобування (Група Нафтогаз) видобуває газ.

Метою конкурсу є дати громадам знання та навички, які допоможуть їм розробляти та впроваджувати соціальні проєкти не тільки в межах конкурсу, але й в щоденній роботі. Представники громад отримають знання у сфері сталого розвитку, проєктного управління, фандрайзингу, фінансового менеджменту, фінансового планування та ін. Проєкти будуть направлені на забезпечення якості освіти, здорового способу  життя та розвитку інфраструктури громади.

“Громади, на території яких ми працюємо, є партнерами нашої компанії. Тому нам важливо, щоб вони розвивалися та отримували нові знання, які допоможуть підвищити їхній рівень життя. Цей конкурс грантів спрямований на отримання якісних, готових до реалізації, актуальних та релевантних пропозицій соціальних проєктів від громад. З кожним роком наша спільна робота з громадами вдосконалюється і ми знаходимо нові напрями співпраці”, - зазначив Віталій Чудак, начальник відділу проєктів регіонального розвитку АТ «Укргазвидобування» (Група Нафтогаз).

"Ми раді, що Нафтогаз запровадив таку ініціативу. Цей проєкт об'єднує громади та бізнес, поглиблює їхню співпрацю  та спрямований на досягнення спільної мети. Зі своєї сторони ми докладемо максимальні зусилля для розвитку компетенцій представників громад на шляху реалізації важливих для них проєктів. В березні розпочнуться перші освітні модулі, які допоможуть громадам правильно спланувати роботу над своїми ініціативами", – сказала Дар'я Мустафіна, засновниця та керівниця Інституту партнерства та сталого розвитку, експертка з проєктного менеджменту та фандрейзингу. 

Leopolis.news