logo
18/04
2 ...

На Донбасі танкісти провели навчання на одному з полігонів (ФОТО)

02-02-2021 16:202112

На Донбасі танкісти провели навчання на одному з полігонів (ФОТО)
Фото: Пресцентр ООС

В районі проведення операції Об’єднаних сил перевірили бойову готовність танкового резерву однієї з мотопіхотних бригад, що виконує завдання на Донецькому напрямку. Під час навчань особовий склад відпрацював злагодженість дій у складі підрозділу, висування на вказаний вогневий рубіж, перенесення вогню з однієї цілі на іншу, ведення одиничного та зосередженого вогню по ворогу.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

«Такі заходи бойової підготовки проводяться регулярно. Вони покликані зміцнити взаємодію між танковими екіпажами, сприяють активному обміну бойовим досвідом між військовиками, тактичними прийомами і методами застосування танків в бою. Це вкрай важливо, адже у підрозділі служать як досвідчені, загартовані в боях воїни, так і молоді хлопці, які служать свій перший контракт», – говорить начальник штабу батальйону.

Підготовка включає в себе дії танкового підрозділу в обороні та наступі, визначення відстані та ідентифікації цілей, виклик вогневої підтримки, водіння танків у складних умовах місцевості, евакуацію пошкодженого танка, перевірку особистої стрілецької та фізичної підготовки танкістів, тактичну медицину та евакуацію пораненого.

Leopolis.news