logo
29/03
28/03
27/03
2 ...

Делегація польських військових відвідала зону ООС

10-02-2021 20:542906

Делегація польських військових відвідала зону ООС
Фото: МОУ

У відповідності до планів міжнародного військового співробітництва район проведення операції Об’єднаних сил відвідала спільна делегація Генерального Командування Збройних Сил Республіки Польща та представники спільної литовсько-польсько-української бригади імені Великого гетьмана Костянтина Острозького.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Під час брифінгу командир ОТУ «Північ» полковник Володимир Горбатюк ознайомив делегацію з оперативною обстановкою в районі відповідальності, з особливостями виконання завдань з захисту суверенітету та територіальної цілісності держави на сучасному етапі та поділився бойовим досвідом щодо стримування російського агресора.

Під час відвідування розташування однієї з бригад польським партнерам і представникам ЛИТПОЛУКРБРИГУ були продемонстровані основні зразки зброї, засобів індивідуального захисту особового складу та сучасні засоби зв’язку.

Під час обговорення гості відмітили і важливість втілення реформ у ЗС України, у тому числі і щодо підвищення ролі сержантського складу.

«Ми підтримуємо наших партнерів – українських військових в їх боротьбі за територіальну цілісність країни, вивчаємо ваш бойовий досвід для підготовки польських військових. Це стане нам в нагоді у подальшій співпраці та успішних спільних дій на запланованих міжнародних військових навчаннях», – зазначив керівник польської делегації генерал-майор Марек Соколовскі.

Leopolis.news