logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Діти усіх населених пунктів Львівської ОТГ зможуть відвідувати садочки Львова

11-02-2021 16:561525

Діти усіх населених пунктів Львівської ОТГ зможуть відвідувати садочки Львова

Посадовці Львівської міськради розробили проєкт нової редакції «Положення та правил про порядок набору, обліку та забезпечення прозорості у зарахуванні дітей до закладів дошкільної освіти Львівської міської територіальної громади» і оголосили консультації з громадськістю.

 

Документ розроблено у зв’язку із прийняттям усіх закладів та установ спільної власності приєднаних населених пунктів у власність Львівської міської територіальної громади. До 16 лютого усі охочі можуть подавати зауваження та пропозиції до Положення через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення.

Відповідно до нового документу до закладів дошкільної освіти Львова зараховуватимуть дітей, які проживають на території Львівської міської територіальної громади: у м. Львові, м. Винники, смт. Брюховичі, смт. Рудно, м. Дубляни, с. Гряда, с. Зашків, с. Малехів, с. Великі Грибовичі, с. Підбірці, с. Рясне-Руська. Незмінною є обов’язкова електронна реєстрація на офіційному веб-порталі за адресою: https://edu.city-adm.lviv.ua. Передбачено ,що під час електронної реєстрації дитини батьки матимуть змогу зареєструвати електронну заявку до трьох дошкільних навчальних закладів не залежно від місця проживання на території Львівської міської територіальної громади.

Публічне представлення проєкту відбудеться на платформі Zoom 15 лютого 2021р. о 10.00. Електронне обговорення проєкту положення за лінком.

Leopolis.news