logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
23/03
2 ...

Викладач «Львівської політехніки», який показував студентам зображення «з полуничкою», повернувся до роботи

16-02-2021 15:341661

Викладач «Львівської політехніки», який показував студентам зображення «з полуничкою», повернувся до роботи
Фото: ZAXID.NET

59-річний викладач НУ «Львівська політехніка» Дмитро Зербіно, який під час тестування показував студентам-першокурсникам порнографічні зображення, повернувся до роботи. Проте він не зможе викладати за старою методикою.

Як повідомляє ZAXID.NET, викладачу НУ «Львівська політехніка» Дмитру Зербіно, який показував студентам-першокурсникам порнографічні зображення під час тестування, оголосили догану. Таке рішення прийняла спеціальна комісія, яка розслідувала поведінку викладача. Дмитро Зербіно майже два місяці був відсторонений від викладання, а тепер повертається до роботи.

Нагадаємо, у грудні минулого року з’ясувалось, що 59-річний викладач Інституту комп’ютерних наук Національного університету «Львівська політехніка» Дмитро Зербіно показує студентам-першокурсникам порнографічні зображення під час тестування з дискретної математики. Викладач називав свою методику викладання «релаксуючою» і заявляв, що подібну використовують у Японії.

Після розголосу у ЗМІ у «Львівській політехніці» створили комісію для розслідування інциденту, а Дмитра Зербіно відсторонили від викладання. В кінці року комісія завершила свою роботу і передала висновки у ректорат. Тоді у прес-службі університету відмовились надати ZAXID.NET висновки перевірки до остаточного рішення ректорату.

Керівниця прес-служби «Львівської політехніки» Наталія Павлишин 15 лютого повідомила, що ректорат затвердив висновки комісії і ще у січні оголосив Дмитру Зербіно догану.

«Йому висловили догану за використання неапробованих навчальних матеріалів. Також попередження отримав директор інституту [Микола Медиковський], завідувач кафедри [Василь Теслюк] і голова науково-методичної комісії», – повідомила Наталія Павлишин.

Догану Дмитру Зербіно підписав ректор університету Юрій Бобало, її внесуть у його трудову книжку. Викладач повертається на роботу, однак не зможе викладати за старою методикою.

Leopolis.news