У Львові знімають документальний фільм «Зірки на Землі» про роботу з дітьми з особливими потребами

http://leopolis.news/post/37606/u-lvovi-znimayut-dokumentalnyy-film-zirky-na-zemli-pro-robotu-z-ditmy-z-osoblyvymy-potrebamy

17/02/2021

Про це повідомляє detector.media.

Документальна стрічка «Зірки на Землі» нову кіномистецьку методику для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Зйомки відбуваються у львівському навчально-реабілітаційному центрі «Джерело», де впродовж кількох тижнів група тьюторів щодня проводитиме заняття з акторської майстерності, музики, живопису, пластичного мистецтва, анімації, написання сценаріїв тощо. За процесом стежитиме психологиня, яка оцінюватиме стан дітей, покращення їхніх освітніх і комунікаційних навичок.

У ролі тьюторів: музикант Сергій Сидоренко, викладач з анімації Родіон Шуб, письменниця та художниця Христина Венгринюк, майстриня Олеся Возницька, викладачка акторської майстерності Уляна Данилюк. Усі вони до цього проєкту вже мали досвід роботи з дітьми з особливими потребами. 

Режисерка та співавторка проєкту «Зірки на Землі» — Сніжана Гусаревич. Продюсерка та співавторка — Світлана Рудюк. Операторка — Таня Дудінік.

Прем'єра документального фільму відбудеться у квітні у Львові та Києві. Продюсери збираються розповсюджувати його в реабілітаційних центрах по всій країні, представляти на кінофестивалях, а пізніше викласти на офіційному сайті компанії «ДобранічФільм».

Leopolis.news