logo
19/04
18/04
2 ...

Дмитро Добродомов став співвласником та директором «4 каналу»

24-02-2021 09:111551

Дмитро Добродомов став співвласником та директором «4 каналу»
Фото: pravda.com.ua

У структурі власности ТзОВ «ТРК «Інтеррадіо»», що виходить в етер під логотипом «4 канал», відбулися зміни. Власником 50% частки статутного капіталу, якою досі володів Андрій Кісера, став Дмитро Добродомов. Решта 50% компанії й надалі належать Андрієві Мисику. Також Дмитро Добродомов обійняв посаду директора каналу. Попередній керівник Ярослав Задорожний став його заступником.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби «4 каналу».

«Після успішного старту «4 каналу» перед нами постали нові виклики, – коментує Дмитро Добродомов. – Насамперед сучасна кон'юктура телеринку вимагає від нас нових творчих рішень, які мають балансуватися з економічними реаліями. Телеканал планує розширити лінійку авторських програм, повністю зберігаючи чинну редакційну політику – геть чисто українського каналу! Ми не лише залишаємося найвідкритішим та єдиним рівновіддаленим від усіх політичних сил інформаційним майданчиком, але й посилюємо популяризацію україномовного патріотичного контенту.

Ми чудово знаємо, що своєю незалежною та принциповою журналістською позицією дуже не подобаємося як владі, так і всіляким «опозиціям». Ми вже зіткнулися з атаками окремих політиків, які вимагають від держорганів впровадити санкції проти «4 каналу». Попри це ми й надалі називатимемо події в державі своїми іменами. І попри постійні інформаційні атаки на нас, ми й далі висвітлюватимемо всі проблеми, які заважають розвиватися країні, що сьомий рік веде війну із зовнішнім ворогом і намагається впоратись із внутрішніми викликами».

Leopolis.news