logo
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Депутат облради Юрій Доскіч підтримує своїх виборців… з Дубаї

24-02-2021 14:505068

Депутат облради Юрій Доскіч підтримує своїх виборців… з Дубаї

Учора, 23 лютого, сесія Львівської обласної ради ухвалила низку важливих програм для розвитку області.

 

У соцмережах депутати радісно хваляться своїми трудовими буднями у сесійній залі і постять гарні фото.  Інформація про результати сесії з’явилась і на сторінці депутата Юрія Доскіча.  Але система електронного голосування зафіксувала, що упродовж усіх вчорашніх 15 голосувань він був відсутній в облраді. Та й колеги-депутати не зауважили його у сесійній залі.  

Однак у своєму пості Юрій Доскіч зауважив:

«Щойно обласна рада у контексті важливих програм підтримала проект і для Бойківщини. А саме - «Пізнання етно-культури бойківського краю Турківського району» Tour –TURKA.

Дуже важливим для всієї Львівщини було прийняття програми по медицині. На продовження медреформи виділено 550 млн. гривень. Кошти розподілять на лікування рідкісних захворювань, на препарати для лікування дітей з інвалідністю, з важкими інтоксикаціями, на покращення медичної допомоги онкохворим, на медичне обладнання та інше.

Прийняли такі програми:

розвитку культури

розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства

міжнародного та транскордонного співробітництва

розвитку туризму та курортів

Сесія триває». 

Під цим постом сотні лайків, з десяток коментарів та поширень. Люди дякують своєму депутатові. І в принципі правильно роблять, бо пан Доскіч немало доброго робить для своїх виборців. Втім виникають запитання, для чого пан Юрій публікував інформацію, якщо, за словами колегів-депутатів, у цей час перебував за межами облради та і взагалі країни.   

Журналіст Leopolis.news пробував з’ясувати місце перебування пана Юрія Доскіча у нього особисто, зателефонувавши йому. Телефоном Юрій Доскіч підтвердив, що дійсно був відсутній на цьому сесійному засіданні. Однак, за можливості, завдяки прямій трансляції стежив за тим, за що голосують депутати. Адже попередньо на засіданнях комісій були підтримані немало важливих пропозицій.  

«Я наразі перебуваю за межами України, це правда. В ОАЕ. Тут проводжу ряд зустрічей з потенційними інвесторами. Це важливо. Бо раніше я ініціював відкриття Індустріального парку в Карпатському регіоні. А це нові робочі місця і залучення інвесторів. Тому я постійно проводжу зустрічі з іноземцями, яким може бути цікавою майбутня співпраця.  Щодо самого поста, то це просто інформування моїх виборців про роботу, яку здійснює облрада. Я не писав, що я голосував особисто чи тому подібне. Просто повідомив, які питання підтримав депутатський корпус. Це цікаво для мешканців області. Та й попри мою відсутність, на сесії постійно є мої помічники. Ми постійно тримаємо зв'язок і з ними, і з фракцією», - зазначив Юрій Доскіч.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news