logo
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Нічне вбивство у Дрогобичі: злочинця затримали за кілька годин (ФОТО)

25-02-2021 09:124992

Нічне вбивство у Дрогобичі: злочинця затримали за кілька годин (ФОТО)

24 лютого о 22:15 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у подвір’ї одного з багатоквартирних будинків на вулиці Шевченка у Дрогобичі було виявлене закривавлене тіло чоловіка без ознак життя.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти, групи реагування Дрогобицького районного відділу поліції, а також оперативники управління карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини на чолі з керівником главку Олександром Шляховським, інформує поліція Львівської області.

Правоохоронці встановили особу загиблого – 48-річного жителя райцентру, який мешкав неподалік. На  тілі були виявлені ножові поранення в області шиї та спини.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Правоохоронці упродовж трьох годин встановили, що до скоєння вбивства причетний 26-річний житель Дрогобича. Він завдав загиблому кількох ударів ножем під час конфлікту.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває, призначені експертизи, правоохоронці встановлюють усі обставини скоєння злочину.

Leopolis.news