logo
28/03
27/03
2 ...

У ЛОДА провели ознакування велосипедного шляху зі Львова до Миколаєва

25-02-2021 15:271060

У ЛОДА провели ознакування велосипедного шляху зі Львова до Миколаєва
Фото: соцмережі

У Львівській ОДА відбулось засідання експертної комісії з питань мережі туристичних шляхів у Львівській області.

 

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

На засіданні туристичному велосипедному шляху із Миколаєва до селища Розділ присвоїли реєстраційний номер - № 5013. Велосипедний шлях пролягатиме лісовими та польовими дорогами.

«Тішить той факт, що громади почали активізовуватись у напрямку розвитку туристичних шляхів. Так, минулого року у Тростянецькій громаді було присвоєно номери пішому та велосипедному шляхам «У пошуках Золотої колиски», а у Миколаївській громаді – водному регіональному туристичному шляху №11. Тепер обидві громади можуть скооперуватись над розвитком нових туристичних пропозицій і, таким чином, затримати у себе туриста на довше», – зазначив заступник керівника управління Тарас Лозинський.

Також, комісія обговорила питання розвитку міжнародних шляхів і потребу прокладання територією Львівщини відрізку маршруту E8 Європейської асоціації мандрівників (ERA). У перспективі він поєднає територію Європи від Ірландії до Босфору.

Окрім цього, на комісії порушили питання умов укладення договорів із підрядними організаціями в частині ознакування туристичних шляхів та прийому виконаних робіт за участю представників експертної комісії.

Leopolis.news