logo
28/03
2 ...

Новий лоукост зареєстрував в Україні 2 літаки Boeing

25-02-2021 21:17990

Новий лоукост зареєстрував в Україні 2 літаки Boeing
Фото: avianews.com

Новий український лоукост Bees Airline днями зареєстрував в Україні два перші літаки.

Про це повідомляє Finance.ua.

«Це Boeing 737−800 з бортовими номерами українського регістра UR-UBA і UR-UBB. Державіаслужба видала на них реєстраційні посвідчення 22 і 23 лютого 2021 року», — йдеться в повідомленні.

Обидва авіалайнери випущені у 2010 році й поки знаходяться в Польщі. Раніше їх під номерами UR-PSC і UR-PSD дев’ять років експлуатувала МАУ.

Наразі Bees Airline ще не має сертифіката експлуатанта, який дозволяє авіакомпанії почати виконувати рейси з пасажирами. Для отримання цього документа необхідно поповнити флот двома літаками, що авіакомпанія вже зробила.

На цей час відомо, що в березні Bees Airline почне польотну програму з Києва на єгипетський курорт Марса-Алам, а у квітні полетить до Кенії для туроператора TPG.

Авіакомпанія має намір працювати за концепцією лоукост на регулярних і чартерних рейсах. Базовим аеропортом для неї стане «Київ» (Жуляни).

Зараз схожу концепцію на українському ринку застосовує авіакомпанія SkyUp. Її до липня 2020 року очолював Євген Хайнацький, який зараз є представником акціонерів Bees Airline.

Leopolis.news