logo
16/04
2 ...

Очільник ЛОДА Максим Козицький закликав мешканців Львівщини утриматися від поїздок на Прикарпаття

26-02-2021 15:19784

Очільник ЛОДА Максим Козицький закликав мешканців Львівщини утриматися від поїздок на Прикарпаття
Фото: ЛОДА

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від сьогодні, 26 лютого, Івано-Франківська область перебуває у «червоній зоні».

Так, окрім обмежень, передбачених постановою №1236, додатково заборонена посадка та висадка пасажирів на регулярні та нерегулярні рейси міжобласного сполучення залізничним, авіаційним та автомобільним транспортом у населені пункти Івано-Франківської області та у зворотному напрямку, повідомляє пресслужба ЛОДА.

Також організовані контрольно-пропускні пункти на в’їздах-виїздах області із залученням медичних працівників для проведення температурного скринінгу, опитування осіб щодо наявності у них респіраторних симптомів. На цих пунктах чергуватимуть бригади екстреної медичної допомоги, працівники Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Враховуючи це, голова Львівської ОДА Максим Козицький звернувся до мешканців області врахувати ситуацію, яка склалася, і наразі утриматися від поїздок на Івано-Франківщину.

Leopolis.news