logo
29/03
28/03
2 ...

Укрзалізниця планує ввести в поїздах далекого прямування бізнес-ланчі

26-02-2021 16:03827

Укрзалізниця планує ввести в поїздах далекого прямування бізнес-ланчі
Фото: Умовне, ua.news

Укрзалізниця планує ввести бізнес-ланчі в Інтерсіті+ на поїзди далекого прямування. Наразі залізнична компанія розглядає кілька варіантів харчування для цього проекту.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю виданню «Центр транспортних стратегій» повідомив в.о. члена правління АТ «Укрзалізниця», директор філії «Пасажирська компанія» Олександр Перцовський, передає пресслужба Укрзалізниці.

«Ми хочемо, щоб пасажири «проголосували шлунками», що називається. Тому найближчим часом слід очікувати масштабування програми якісного бортового харчування», — повідомив Олександр Перцовський.

Він також поінформував, що поки для запровадження Інтернету в поїздах відшукуються   технологічні можливості, Укрзалізниця в партнерстві з компанією SweetTV реалізує проміжний проект, який дає пасажирам поїздів доступ до фільмотеки з близько 280 кінолентами і мультфільмами з українською озвученням. «До кінця березня ми запустимо ще сім поїздів з цією послугою на додачу до чотирьох наявних», — повідомив Олександр Перцовський.

Стосовно подальшої діджиталізації сервісів топ-менеджер зазначив, що у цьому напрямку найголовніше реалізувати новий мобільний додаток. А тим часом Укрзалізниця запустила чат-бот, який має практично весь функціонал мобільного додатку, але в бета-версії реалізує квитки тільки на швидкісні поїзди. «У найближчих планах – поліпшення алгоритмів замовлення групових перевезень і налагодження роботи з B2B сегментом. Ми поставили собі мету, щоб не менше половини організованого туризму пересувалося залізницями. Зараз це, за різними оцінками, 20-30%», — додав в.о. члена правління Укрзалізниці.

Також з точки зору цифрових покращень, за словами Олександра Перцовського, компанія буде працювати над «списком очікування», коли людина може «підписатися» на поїзд, якщо на нього немає місць, і отримати повідомлення, коли буде відкрито для продажу додатковий вагон.

Він також розповів, що компанія враховуватиме й побажання пасажирів щодо покращення комфорту у поїздах, зокрема, можливості індивідуального регулювання температури в купе, доступності USB-розеток, переходу на вакуумні туалети, збільшення місця для габаритного багажу, збільшення кількості камер відеоспостереження, адаптації для маломобільних людей спеціальних купе. За словами Олександра Перцовського, вся маркетингова стратегія побудована на тому, щоб людина провела час у поїзді з користю – для роботи, відпочинку чи перегляду фільмів.

Leopolis.news