logo
28/03
27/03
2 ...

Грень: Коференція «Правових аспектів у сфері земельних відносин» – майданчик обговорення актуальних тем для влади

27-02-2021 16:541193

Грень: Коференція «Правових аспектів у сфері земельних відносин» – майданчик обговорення актуальних тем для влади
Фото: Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції - м. Львів

Тарас Грень від Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) спільно з PRAVOKATOR правовий клуб провели онлайн-конференцію щодо «Правових аспектів у сфері земельних відносин».

 

Про це повідомляє Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції - м. Львів.

Понад 200 учасників брали активну учать у обговорені. З вітальними словами щодо актуальності даної тематики звернулися: голова обласної ради Ірина Гримак, Олександр Баранов – в.о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги, заступник голови ЛОДА Юрій Бучко, Іван Красницький - директор Інституту права Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України.

«Дана конференція є майданчиком для обговорення актуальних тем серед широкого кола представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, адвокатури, нотаріату, правоохоронних органів, науковців, аграріїв та інших зацікавлених осіб, а саме: щодо переваг та недоліків нового закону про обіг земель в Україні, завдання земельної реформи, особливості державної реєстрації,новел законодавства щодо запобігання рейдерства, тощо», - зазначив Тарас Грень.

Доповідачі підготували найбільш ключові та важливі теми для обговорення:

  • про земельну реформу - як рушій для розвитку агропромислового сектору економіки,
  • сучасні правові аспекти ринку земельних ділянок
  • сільськогосподарського призначення в Україні,
  • теоретичні та практичні проблеми земельних орендних правовідносин,
  • державна реєстрація прав на земельні ділянки, та які документи необхідні для проведення державної реєстрації, антирейдерське законодавство у сфері земельних правовідносин, робота комісії із забезпечення громадського моніторингу за діяльністю Держгеокадастру у Львівській області

Огляд даних тем матиме вплив на розуміння саме земельних відносин з юридичної точки зору та правильне застосування на практиці норм чинного законодавства.

Leopolis.news