logo
23/04
22/04
2 ...

Оголошено конкурс на посаду секретаря керівника Східницької селищної ради

27-02-2021 19:46930

Оголошено конкурс на посаду секретаря керівника Східницької селищної ради
Фото: ілюстративне

Оголошено конкурс на вакантну посаду службовця апарату (секретаріату) – секретаря керівника Східницької селищної ради.

Про це повідомляється на сайті Східницької селищної ради.

Східницька селищна рада Дрогобицького району Львівської області запрошує на роботу:

  • на посаду службовця апарату (секретаріату) – секретаря керівника Східницької селищної ради.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вільне володіння українською мовою, вільне володіння комп`ютером, робота з веб-сторінками, творчий(креативний) підхід до написання статтей та дописів щодо висвітлення роботи органу місцевого самоврядування, повна загальна середня освіта та професійно-технічна освіта або вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра (спеціаліста) або магістра.

Кандидат повинен знати: постанови, розпорядження, накази; положення, інструкції та інші керівні матеріали і нормативні документи стосовно діяльності Східницької селищної ради і ведення діловодства; структуру і керівний склад ради і його підрозділів; організацію діловодства; методи оброблення і оформлення документів; правила користування приймально-переговорними пристроями, технічними засобами оброблення документів, усної та писемної документної інформації, стандарти системи організаційно-розпорядчої документації; правила створення ділових листів з використанням типових форм; основи етики і естетики; правила ділового спілкування; основи організації праці і управління; основи адміністративного права і законодавства про працю.

Особи, які претендують на посаду повинні подати:

  • заяву претендента на посаду;
  • згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками (трудова діяльність, автобіографія);
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копії документів про освіту;
  • копію документа, який посвідчує особу (паспорта) та картки платника податків;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців  або військовозобов’язаних).

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та оплати праці можна отримати в секретаря Східницької селищної ради Юрія Журавчака(0672823755).

Документи приймаються протягом 30 календарних днів від дати опублікування оголошення за адресою: смт. Східниця, вул. Золота Баня, 3, кабінет секретаря ради, тел.: 0672823755.

Відбір на посаду секретаря керівника Східницької селищної ради відбудеться шляхом проходження співбесіди. Про час та дату проходження якої претендентам буде повідомлено додатково в телефонному режимі.