Стартувала Перша регіональна спартакіада серед команд ОТГ Львівщини

http://leopolis.news/post/38245/startuvala-persha-regionalna-spartakiada-sered-komand-otg-lvivshchyny

28/02/2021

 

Її започаткували дев’ятнадцять команд, які представляли ОТГ Самбора і Самбірщини, а також колишніх Старосамбірського, Турківського, Сколівського, Дрогобицького і Мостиського районів. Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

Учасників спартакіади вітали заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, голова Самбірської РДА Іван Ільчишин, мер Самбора Юрій Гамар, заступник начальника управління фізичної культури і спорту ОДА Андрій Тур та інші.

Зародилась регіональна спартакіада в Самборі завдяки ініціативі голови Львівської обласної організації ВФСТ «Колос» Лілії Білінської та за підтримки Руслана Хомина - головного колосівця Самбірщини і давнього надійного партнера агрохолдингу МХП.

Нагадаємо, що в програмі змагань вісім виді спорту: волейбол, міні футбол, шахи, шашки, настільний теніс, перетягування канату, рукоборство і вижимання гирі.  Для переможців, а також для команд-призерів, які будуть визначені в кінці сьогоднішнього дня, встановлені спеціальні нагороди, а від надійного партнера агрохолдинга МХП, який проводить свою діяльність і на Самбірщині, – грошові сертифікати.

За словами заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, влада приділяла і приділяє значну увагу розвитку спорту в населених пунктах. На завершенні будівництво ще трьох міні стадіонів, а в Самборі, зокрема, завершується масштабний проект по реконструкції стадіону імені Лева Броварського.

«Бажаю вам завзяття і перемог, – наголосив Юрій Бучко. – А головне – морального і фізичного задоволення від змагання, спілкування. Адже сьогодні так чисельно прибули любителі спорту. Впевнений, що започаткована в Самборі добра справа матиме продовження і розвиток в майбутньому. Адміністративна реформа вносить свої виклики, а водночас дарує нові можливості. Тож ними слід уміло скористатись для загальної справи».

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news