logo
28/03
2 ...

У Львові під час скоєння крадіжки з автомобіля затримали 35-річного чоловіка

01-03-2021 11:251050

У Львові під час скоєння крадіжки з автомобіля затримали 35-річного чоловіка
Фото: Поліція Львівської області

У Львові вночі 27 лютого затримали 35-річного місцевого мешканця, який скоїв крадіжку з автомобіля.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

Зазначається, що вночі, під час відпрацювання території обслуговування, оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини помітили на перехресті вулиць Левицького-Рильського у Львові перехожого, який поводився підозріло. Він підходив до припаркованих автомобілів та світив ліхтариком у вікна. Зненацька, підійшовши до автомобіля «Хундай СантаФе», чоловік розбив шибку задніх дверцят, вихопив з салону рюкзак та почав втікати.

Правоохоронці кинулись навздогін зловмиснику та затримали його. У рюкзаку, викраденому з автомобіля, який належить 35-річній львів’янці, були кросівки, спортивний костюм та грошові кошти у сумі 2 тисячі гривень. 

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 32-річний львів’янин, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news