logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Головний тренер ПФК «Львів» Віталій Шумський прокоментував поразку від «Динамо»

01-03-2021 14:101308

Головний тренер ПФК «Львів» Віталій Шумський прокоментував поразку від «Динамо»
Фото: pfclviv.com

Післяматчеві коментарі в.о. головного тренера ПФК «Львів» Віталія Шумського після поєдинку з ФК «Динамо» (Київ). Його підопічні на домашньому полі зазнали поразки від своїх суперників – 1:4.

Якщо ми поступаємося вдома з рахунком 1:4, то, звісно, враження не надто хороші. На жаль, сьогодні отримали десь такий нелогічний перший гол, але я подякував хлопцям за другий тайм, бо все, що могли зробити, те і виконали на полі. Можливо, трішки і не пощастило нам. М’яч не ліз у ворота. Був у нас момент ще у першому таймі, коли Довгий пробивав з метрів семи, але дуже добре у тому епізоді зіграв голкіпер «Динамо». Забили б ми той гол, думаю, у другому таймі гра була б інакшою. Втім, це футбол. «Динамо» (Київ) був сильніший за нас у цьому матчі. Практично всі моменти, які були у киян, вони їх використали.

Наскільки швидкий перший гол змінив план на гру?

Звичайно, будь-якій команді, яка пропускає м’яч одразу на першій хвилині, їй не так просто перебудуватися. Можна сказати, що такий гол навіть трішки курйозний. Втім, десь під кінець першого тайму, ми підлаштувалися під відповідний розвиток подій. Саме тоді у нас почали з’являтись деякі моменти. А загалом, то у другому таймі зробили ряд замін. Самі бачили, що ми вже більше грали на частині поля «Динамо», тому шансів з’являлося більше. На жаль, переламати хід гри так і не вдалося.

Leopolis.news