logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Зеленського вакцинували від COVID-19

02-03-2021 13:231735

Зеленського вакцинували від COVID-19
Фото: twitter.com/ZelenskyyUa

Президент України Володимир Зеленський зробив щеплення від коронавірусної хвороби COVID-19 вакциною компанії AstraZeneca у військовому госпіталі в Сєвєродонецьку.

 

Про це Зеленський написав у себе в Twitter.

«Отримав щеплення проти COVID19. Зробив це на передовій із нашими солдатами як Верховний Головнокомандувач. Та сама Oxford/AstraZeneca (Covishield) з Індії, яка була доставлена 1-ю в Україну, і отримана мільйонами людей у світі. Вакцина дозволить нам знову жити без обмежень», – заявив Президент.

Як інформує УНН із посиланням на прессекретаря президента Юлію Мендель, Зеленський щепився у військовому госпіталі в Сєвєродонецьку разом з військовими з передової.

Зеленський зробив щеплення під час поїздки до зони проведення ООС на Луганщині, де сьогодні запланована зустріч із президентом Європейської ради Шарлем Мішелем.

Як повідомляли, напередодні міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що до національного плану вакцинації були внесені зміни для того, щоб надати можливість в публічний спосіб вакцинуватися від COVID-19 чиновникам та Президенту України Володимиру Зеленському. Цього ж дня його вакцинували.

Зазначимо, що в Україні 24 лютого стартувала вакцинація від COVID-19, першим щеплення отримав лікар із Черкас — вакциною Oxford/AstraZeneca.