logo
18/04
17/04
16/04
15/04
13/04
2 ...

Університет банківської справи запрошує майбутніх абітурієнтів на «Ніч у банківському-2021»

02-03-2021 21:561223

Університет банківської справи запрошує майбутніх абітурієнтів на  «Ніч у банківському-2021»

1 березня в Університеті банківської справи стартував  масштабний проєкт «Ніч у банківському». Він має на меті зацікавити майбутніх абітурієнтів університету перспективою навчатися саме тут. А для таких зустрічей університет запрошує відомих особистостей – економістів, фінансистів, бізнесменів.

Про це повідомляє прес-служба університету.

Проєкт має соціальну мету – запалити зірку для талановитої молодої людини, втіливши мрію отримати фахову якісну вищу освіту. Відомо, що на участь у камерних лекціях дали згоду родина Ющенків (говоритимуть про особливі цінності сучасності під час розмови на тему  «Камерно про основне з подружжям Ющенків»), Мирослава Дрогомирецька (тема лекції - «Cтоматологія антіейдж і естетична стоматологія – б’юті тренди сучасності»), подружжя Іонових.

Стартував проект «Ніч у банківському -2021» зустріччю з Павлом Шереметою. Відомий економіст, засновник і керуючий партнер Майстерні стратегій «Прорив», член наглядової ради «Райффайзен Банку Аваль», 4-тий Міністр економічного розвитку та торгівлі України.  Тема спілкування “Плекання цінностей, які стимулюють інновації задля економічного прориву”. Через такі зустрічі їхні організатори розшукують талановиту молодь, якій хочуть допомогти навчатися і здобути фахову освіту.

«Ніч в банківському» – можливість запалити зірку для талановитої молодої людини, втіливши мрію отримати фахову якісну вищу освіту. Мета проведення – збір коштів для оплати за навчання абітурієнту, що вступає до УБС з найвищими балами ЗНО на не бюджетну форму навчання.

Leopolis.news