logo
24/04
2 ...

У Львові 34 рятувальники гасили пожежу в металевій прибудові (ФОТО)

03-03-2021 13:22695

У Львові 34 рятувальники гасили пожежу в металевій прибудові (ФОТО)
Фото: ДСНС у Львівській області

3 березня о 00:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Півколо, 14 в одноповерховій металевій прибудові до виробничого приміщення, критій бляхою, розміром 15×4 м.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області.

До місця події було направлено вогнеборців 29-ої, 30-ої, 1-ої та 4-ої державних пожежно- рятувальних частин м. Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

На момент прибуття першого пожежно-рятувального підрозділу будівля була охоплена вогнем. Існувала загроза перекидання вогню на сусідню будівлю. Надзвичайники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до робіт з ліквідації пожежі. Після чого надзвичайники запобігли можливому вибуху балонів, які були в приміщенні.

О 01:26 пожежу локалізовано та о 01:55 ліквідовано в складі трьох ланок газодимозахисної служби.

Вогнем знищено речі побутового вжитку на площі 40 кв.м. Врятовано: будівлю. До ліквідації займання залучалось 6 одиниць спецтехніки та 34 чоловіки особового складу. Травмованих внаслідок пожежі немає. Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

Leopolis.news