logo
16/04
15/04
2 ...

Самбір має ще двох матерів-героїнь

03-03-2021 20:451056

Самбір має ще двох матерів-героїнь

Сьогодні Самбірський міський голова Юрій Гамар виконав доручення Президента України – двом самбірчанкам Наталії Когут та Євгенії Фургалець вручив посвідчення про присвоєння їм почесного звання «Мати-героїня», нагорудний знак та живі квіти. Вони народили та виховують по п’ять дітей.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Перед нагородженням відбулась щиро розмова мера із жінками. Вони поділились спогадами про зворушливі історії свого материнства, дітей, особливо про двійнят, які народились у кожної і зараз вчаться у четвертих класах СШ№10 та СШ№3 імені Володимира Юричка.

У свою чергу міський голова Юрій Гамар побажав їм міцного здоров’я, злагоди в сім’ях й щасливої долі дітям та їхнім батькам. Зазначив, що міська рада робитиме все, що в її компетенції, аби такі матері за свій життєвий подвиг відчули до себе увагу.

Нагадаємо, що згідно із Законом України “Про державні нагороди” почесне звання “Мати-героїня” – державна нагорода і є вищою формою відзначення громадян за видатні заслуги перед Україною. А таких у Самборі відтепер проживає п’ятдесят дев’ять  жінок. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news