logo
19/04
18/04
2 ...

Надзвичайники провели пожежно-тактичне навчання в лікарні на Самбірщині (ФОТО)

03-03-2021 17:24894

Надзвичайники провели пожежно-тактичне навчання в лікарні на Самбірщині (ФОТО)
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Вчора, 2 березня, Самбірським районним відділом  ГУ ДСНС України у Львівській області проведено пожежно-тактичне навчання у  Комунальному некомерційному підприємстві Самбірської районної лікарні «Хоспіс».

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

Навчання відбулися у кілька етапів. Перший з них передбачав гасіння умовної пожежі в лікарні. Рятувальники евакуювали людей, що опинилися в задимленому приміщенні. Працюючи в апаратах захисту органів дихання та зору у складі ланки газодимозахисної служби, вогнеборці вивели на свіже повітря всіх потерпілих, здійснили розвідку пожежі, та успішно ліквідували умовну пожежу. Приміщення лікарні ще раз перевірили на наявність потерпілих. По завершенню усіх робіт оголосили ліквідацію пожежі.

Наступним етапом надзвичайники розповіли працівникам медичного закладу про першочергові дії в разі виникнення пожежі на об’єкті, про правильність і важливість використання первинних засобів пожежогасіння.

«Такі навчання проводяться з метою забезпечення безпечного та ефективного рятування людей та гасіння пожеж на об'єктах з масовим та цілодобовим перебуванням людей», – йдеться у повідомленні.

Leopolis.news