logo
24/04
2 ...

Козицький зустрівся із представниками Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати

04-03-2021 08:53818

Козицький зустрівся із представниками Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати
Фото: Львівська ОДА

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) уповноважений Світовою організацією бізнесу представляти в Україні сучасні тенденції  бізнесу та сприяти розвитку міжнародного співробітництва. З його представниками, зокрема новопризначеним регіональним керівником Андрієм Дзюбаном, вчора, 3 березня, зустрівся голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Сторони обговорили можливу співпрацю, спрямовану на підтримку бізнесу. Зокрема зупинилися на організації зустрічей підприємців Львівської області, місцевої влади, з представниками іноземного бізнесу. Це дозволить підприємцям не лише отримати необхідну інформацію щодо правил ведення міжнародної торгівлі, а й налагодити корисні контакти.

Серед можливих форм співпраці – тренінги, в межах яких представників бізнесу ознайомили б з важливими деталями їх зовнішньоекономічної діяльності, виходу на зовнішні ринки.

Відзначили й важливість проведення навчання, що стосуються правил ведення міжнародної торгівлі INCOTERMS 2020.

Обговорили також можливість подачі грантових заявок на отримання міжнародної технічної допомоги, зокрема в галузі охорони здоров’я.

Серед амбітних планів ІСС – створення ефективних сервісних центрів, які працюватимуть для бізнесу. Зокрема, допомагатимуть знайти партнерів за кордоном.

Довідково

Міжнародна Торгова Палата, ICC (штаб – квартира у Парижі) –  впливова глобальна організація бізнесу, яка користується беззаперечним авторитетом у розробці сучасних правил та стандартів, які визначають  ведення міжнародного бізнесу. МТП співпрацює з такими впливовими міжнародними організаціями, як: ООН, СОТ, Світовий банк, МВФ, ОЕСР. Міжнародна Торгова Палата представлена у 127 країнах світу та має мережу 94 Національних Комітетів.

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) – перший національний комітет на території країн СНД. Створений у 1998 році, і сьогодні об’єднує національні підприємства та компанії нерезиденти, які представляють великий та середній бізнес. ICC Ukraine – неприбуткова, некомерційна організація.

Стратегічною метою ICC Ukraine є формування позитивного міжнародного іміджу України, створення сприятливого бізнес-середовища для сталого розвитку та процвітання.

Перевагою ICC Ukraine є партнерські взаємини із Національними комітетами ICC у 92 країнах світу для сприяння міжнародній торгівлі, опанування нових ринків, пошуку партнерів та залучення інвестицій.

Leopolis.news