logo
19/04
18/04
2 ...

Youtube заблокував трансляцію каналу Медведчука

06-03-2021 12:101839

Youtube заблокував трансляцію каналу Медведчука
Фото: Українська правда

На Youtube заблокували трансляцію ефіру телеканалу Віктора Медведчука «112 Україна», проти якого Україна ввела санкції.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на telegram-канал підсанкційного NewsOne, трансляція нового каналу журналістів Медведчука, 112ua.tv.

У NewsOne заявили, що YouTube нібито не витримав тиску Зеленського, тому заблокував трансляцію.

В ефірі нового каналу журналістів Медведчука під час виступу експрем'єр-міністра Миколи Азарова з'явився напис, що Youtube заблокував трансляцію «112».

Наразі на ютуб-сторінці «112 Україна» немає ефіру каналу, однак підключена трансляція «Першого незалежного», який створили журналісти з санкційних телеканалів.

Нагадаємо, 26 лютого о 18:00 у супутниковому та онлайн-ефірі телеканалу «Перший незалежний», купленого представником медіагрупи Тараса Козака, розпочалося мовлення.

Телеканал «Перший незалежний» відключили за годину після виходу в ефір.

29 січня було накладено санкції на літаки нардепів партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука й Тараса Козака, які літали до Росії в обхід заборони.

2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від того ж дня про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів з орбіти кума Путіна Віктора Медведчука – «112 Україна», NewsOne, ZIK. 

Підставою для санкцій проти нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака та пов'язаних із ним юридичних осіб стало розслідування СБУ, яке встановило, що схеми з поставками вугілля з окупованих територій сприяють фінансуванню тероризму.

19 лютого Рада національної безпеки й оборони України включила Віктора Медведчука та його дружину Оксану Марченко в санкційний список, причиною назвали фінансування тероризму.

Leopolis.news