logo
18/04
17/04
16/04
15/04
13/04
2 ...

У мерії Львова розповіли, як працюватимуть школи міста з 9 березня

06-03-2021 17:292292

У мерії Львова розповіли, як працюватимуть школи міста з 9 березня
Фото: ілюстративне

У Львовові школи з 9 березня не переходитимуть на дистанційну форму навчання, попри рекомендацію Львовіської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

 

Про це повідомила очільниця управління освіти Львова Зоряна Довганик.

«До уваги учнів, батьків, керівників закладів освіти та педагогів!!! Заклади освіти м. Львова наступного тижня працюватимуть у звичайному режимі з дотриманням карантинних вимог. Будьте здорові та бережіть себе», – написала Довганик.

Нагадаємо, у зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації на Львівщині вчора, 5 березня, провели позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС).

За підсумками засідання комісії закладам загальної середньої, позашкільної, фахової передвищої та вищої освіти незалежно від форми власності, крім закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти з 9 березня рекомендують перейти на віддалений режим навчання.

Окрім цього, з 15 березня рекомендують розпочати канікули здобувачам загальної середньої освіти.

Зазначимо, що Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) оновило розподіл на карантинні зони. Згідно з ним Львівську область віднесли до «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки.

Як раніше повідомлялось, за попередню добу, 5 березня, у Львівській області лабораторно підтвердили 531 випадок коронавірусу та 3 смерті від COVID-19.

Leopolis.news