logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Новий проект Hutsul Planet шукає вокалісток

11-03-2021 17:144334

Новий проект Hutsul Planet шукає вокалісток

Новий музичний проект Hutsul Planet оголосив кастинг вокалісток. Колоритний гурт із Коломиї кілька років працював у студійному форматі, а тепер готовий вийти на сцену.

 

Таке рішення колективу підтримав відомий український продюсер Юрій Нікітін. Він прогнозує Hutsul Planet яскраву кар’єру і славу «номер один гуцульського проекту у світі», повідомила медіаменеджерка Галина Гузьо.

Hutsul Planet – це команда людей, яких об’єднує окрема філософія, глибину якої вловить тільки той, хто повністю зануриться у звуки гір. Кожна пісня «гуцулів» - як мандрівка в українські Карпати, навіть туди, куди рідко ступає нога туристів. В музиці Hutsul Planet наче оживають образи із легендарного фільму Сергія Параджанова «Тіні забутих предків». Стилістично це мікс фольку, джазу, блюзу, року, хоча сам гурт позиціонує себе у стилі world music. І все це у сучасних аранжуваннях: якісно, свіжо, творчо, талановито.  

«Із творчістю Hutsul Planet я познайомився на своїх музичних майстер-класах, які проходив засновник та ідеолог цього гурту, я б навіть сказав, головний гуцул світу Михайло Балух», - розповідає продюсер гурту KAZKA, Вєрки Сердючки, Ірини Білик та інших успішних українських артистів Юрій Нікітін.

«На українському музичному ринку немає такого колоритного колективу, який би так якісно беріг, розвивав та транслював гуцульську культуру. Це дуже потужна історія про коріння і любов до свого. Під час моїх курсів у Школі музичного бізнесу Nimbs ми спільно з Михайлом виробили стратегію розвитку Hutsul Planet. І одним із перших завдань є знайти у професійну та зіграну команду «гуцулів» двох яскравих вокалісток. Дівчата-співачки, раджу звернути увагу на цей кастинг. Бо вже у дуже близькому майбутньому Hutsul Planet стане гуцульським проектом номер один не лише в Україні, а й у світі», – додав він. 

Для того, щоб взяти участь у кастингу до складу Hutsul Planet, потрібно заспівати та зняти на відео (це може бути селфі-відео) одну із пісень з репертуару гурту – «Крила Любові» (фонограми та текст – тут). Чи не головна умова відбору – проникнутися унікальною гуцульською культурою. Прийом заявок триває до 31 березня. Анкета для учасниць – тут.

Нові обличчя HP планує показати уже у квітні. 

Leopolis.news