logo
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
10/03
08/03
04/03
29/02
28/02
26/02
25/02
21/02
2 ...

Михайло Цимбалюк: Тарифи, пенсії, вугільна галузь і фермерство – це невідкладний план дій Тимошенко

11-07-2019 19:104919

Михайло Цимбалюк: Тарифи, пенсії, вугільна галузь і фермерство – це невідкладний план дій Тимошенко

План дій «Треба діяти», який напередодні презентувала Юлія Тимошенко, передбачає відповіді на вкрай нагальні питання, які турбують людей, зокрема йдеться про врегулювання тарифного питання та проблему пенсійного забезпечення людей, і що цілком реально втілити у життя за перші 100 днів роботи нової влади.

Про це сказав кандидат у депутати ВРУ зі списку ВО «Батьківщини» Михайло Цимбалюк, коментуючи програму презентації плану дій «Треба діяти», повідомляє прес-служба політсили. 

«У майбутньої нової влади – після обрання парламенту і формування нового уряду – має бути чіткий план дій і ті конкретні особистості, які будуть реалізовувати цей план у життя. І сьогодні ми почули такий реальний план дій», – сказав він.

Голова Львівської обласної організації «Батьківщини» акцентував увагу на тому, що Юлія Тимошенко дала чіткі параметри на виконання такої програми, а це сто днів, за які «можна зробити ті перші кроки, на які очікує все суспільство».

«План дій «Треба діяти» передбачає відповідь на всі питання, які турбують людей. А людей турбує зниження тарифів і підняття мінімальної пенсії до прожиткового рівня. І команда Зеленського досі не зробила належних кроків», – сказав він.

Михайло Цимбалюк водночас обурився тим фактом, що нинішні політики не говорять про економіку, тоді як Тимошенко «дала чіткі посили і показала чіткий план, завдяки кому можна вийти зі стагнації і стати успішною державою».

«По суті, це – презентація майбутнього прем'єр-міністра. І жоден політик не продемонстрував такої програми дій. Тепер важливо донести цю дуку до громадськості, щоб люди почули, що команда «Батьківщини» має досвід і йде у ВРУ, щоб поєднати його із молодістю. Майбутня влада повинна складатись саме із таких людей», – сказав він.

Михайло Цимбалюк окрему увагу звернув на відродження Західного регіону, насамперед йдеться про відродження вугільної галузі, підвищення престижності шахтарської праці й виплату заборгованості із зарплати.

«Це буде та перша ініціатива, з якою ми прийдемо в парламент. Також на порядку денному – врегулювання проблеми лісового господарства, відродження фермерства та відродження туристичної галузі», – завершив він.

Leopolis.news