logo
29/03
28/03
27/03
26/03
2 ...

У Львові відбудеться триб’ют-шоу легендарних AC/DC

26-03-2021 20:393599

У Львові відбудеться триб’ют-шоу легендарних AC/DC

23 квітня о 19:00 у ENNIO Event Square у Львові відбудеться  унікальний рок-концерт «AC/DC - День Пам’яті Бона Скотта»

Зазначимо, що AS/DS – київський проект, унікальний тим, що це перший і єдиний офіційний триб’ют легендарних AC/DC в Україні.

Вони дуже схожі стилем, зовні і передають неймовірну енергетику, яку потрібно швидше відчути і протанцювати, ніж описувати словами.

Учасники AS/DS зробили понад 300 шоу, отримали офіційний дозвіл на використання творів групи AC/DC від компанії Українська музика / Universal, але найважливішим і визначальним став весняний період 2013 року. Хлопці стали першим і єдиним наразі триб’ютом в світі, який за 39 днів дав 30 концертів по містах України, Білорусі та Казахстану.

Організатори запевняють, що на концерті буде легендарно та безпечно і називають цілу низку причин причин, чому не можна пропустити подію AC/DC — День Пам'яті Бона Скотта: реальна можливість почути професійно виконані хіти AC/DC наживо; чітке розуміння того, що оригінальний склад групи AC/DC навряд чи потішить своїм візитом Львів у найближчий час; найвищий рівень виконання групи AC/DC, підтверджений  сертифікатоми на право виконання творів групи AC/DC; можливість показати молодому поколінню, що таке справжній рок; шанс і самому повернутися в молодість. 

Leopolis.news