logo
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

У ЛНУ ім. Франка абітурієнтів ознайомили з інноваційною освітньою програмою «Високопродуктивний комп’ютинг»

28-03-2021 15:151610

У ЛНУ ім. Франка абітурієнтів ознайомили з інноваційною освітньою програмою «Високопродуктивний комп’ютинг»
Фото: пресслужба ЛНУ ім. І. Франка

Вчора, 27 березня, відбулось онлайн-знайомство абітурієнтів з інноваційною освітньою програмою Львівського університету – Високопродуктивний комп’ютинг, що функціонує на Факультеті електроніки та комп’ютерних технологій.

 

Про це повідомляє пресслужба ЛНУ ім. І. Франка.

Майбутні вступники мали нагоду познайомитися із картою курсів, можливостями та практиками, які пропонує ексклюзивна програма дуальної освіти.

Автор освітньої програми – Роман Шувар та викладачі, фахівці IT-галузі Кулик Петро та Каськун Олег розповіли про нову лабораторію Технологій штучного інтелекту, можливості працевлаштування після закінчення навчання, з чого найкраще розпочинати свій шлях в IT  та лайфхаки хорошого IT-спеціаліста.

Крім того, учасникам було анонсовано подій та курси, які зовсім скоро відбудуться у нашому Університеті. Зокрема, 29 березня стартує IT-week – тиждень знайомства старшокласників з інноваційними освітніми ІТ спеціальностями Львівського університету.

Подія у Facebook : https://fb.me/e/3PpYzjf3H

Цей захід було включено до Європейського All Digital Week, що виводить подію на європейський рівень, адже про неї можуть дізнатись далеко за межами України.

Leopolis.news