logo
29/03
28/03
27/03
26/03
2 ...

Доба в ООС: 14 обстрілів, двоє загиблих

07-04-2021 08:112269

Доба в ООС: 14 обстрілів, двоє загиблих
Фото: ілюстративне

За добу 6 квітня в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню. У результаті обстрілів загинуло двоє українських військових.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Зокрема, неподалік населеного пункту Невельське противник відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік населених пунктів Піски та Опитне окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го та 120-го калібру, а також з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів.

Поблизу населених пунктів Авдіївка, Новоселівка Друга, Кам’янка та Гнутове російсько-окупаційні війська застосовували у бік позицій українських захисників стрілецьку зброю, автоматичні станкові та станкові протитанкові гранатомети.

Біля селища Новгородське збройні формування вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та ручних протитанкових гранатометів, а неподалік населених пунктів Золоте-4 та Шуми – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Поблизу селища Новотошківське ворог застосовував стрілецьку зброю.

Двоє військових загинули.

Станом на 7 годину ранку 7 квітня обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Leopolis.news