Львівські виробники мають можливість їздити на виставки за половину ціни

http://leopolis.news/post/40503/lvivski-vyrobnyky-mayut-mojlyvist-zdyty-na-vystavky-za-polovynu-ciny

08/04/2021

Про це йдеться на Інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

Як це працює?

Ви - виробник і плануєте поїхати на виставку чи ярмарок ( не лише український) Перед тим звертаєтесь у міську раду, надаєте комісії необхідні документи і за 2-3 тижні отримаєте відповідь - чи співфінансує місто вашу участь чи ні. Тоді  - оплачуєте всю суму, а місто вже по факту повертає обіцяну суму.

Для фізичних осіб відшкодування становитимуть – не більше 10 тис. грн, для юридичних – до 20 тис. гривень.

«Це дуже добра можливість для львівських підприємців. Адже так ми стимулюємо їх розвиватись і що головне - шукати нових клієнтів та замовників. Відтак, вони отримують нові замовлення, а ми як місто - отримуємо податки від бізнесу, який розвивається,» - говорить співініціаторка запуску таких ваучерів у Львові, що водночас є депутаткою ЛМР від Самопомочі Вікторія Довжик.

На першому році дії програми такими ваучерами скористались 9 підприємців, у 2020 році - лише двоє, бо через локдауни по всьому світу, виставок та ярмарків було об'єктивно не багато. Цього року комісія вже отримала чотири заявки.

«Напередодні мали обговорення із зацікавленими у ваучерах сторонами. Напрацювали зміни до цієї програми, якими хочемо розширити перелік підприємців, які можуть скористатись програмою, а також перелік цілей, на які надаються ваучери. Зокрема, пропонується запровадити ваучери на проекти розвитку бізнесу (створення веб-сайтів, бренд на та просування продукції, сертифікація продукції для виходу на міжнародні ринки тощо),» - підсумовує Вікторія Довжик.

Зараз у Львові тривають громадські обговорення положення про надання ваучерів Львівським товаровиробникам та кластерам. Свої зауваження та пропозиції може кожен охочий через ЦНАП до 13 квітня включно.

Leopolis.news