Запрацювала тестова версія карти надавачів соціальних послуг на Львівщині

http://leopolis.news/post/40560/zapracyuvala-testova-versiya-karty-nadavachiv-socialnyh-poslug-na-lvivshchyni

08/04/2021

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Карта створена для збору, накопичення та оприлюднення інформації про організації різних типів підпорядкування (державні, комунальні, неурядові, релігійні тощо), що надають соціальні послуги. Нагадуємо, що соціальні послуги – це дії, спрямовані на профілактику складних життєвих обставин, подолання таких обставин або мінімізацію їх негативних наслідків для осіб/сімей, які в них перебувають.

Карта надавачів соціальних послуг сприятиме поширенню інформації про наявні соціальні послуги, полегшить доступ до них з боку отримувачів, а також буде корисною для  пошуку та налагодження партнерств, координації діяльності у системі надання соціальних послуг.

Департамент соціального захисту населення ЛОДА наголошує на необхідності внесення організації до карти надавачів з метою налагодження ефективного надання соціальних послуг.

До уваги надавачів соціальних послуг Львівської області!

Якщо Вашої організації немає на карті, активізуйте заповнення анкети за посиланням https://forms.gle/KFehV8J39BGmoRbi9 до 15 квітня 2021 року. На основі поданої в анкеті інформації дані про вашу організацію будуть внесені до карти надавачів соціальних послуг.

Leopolis.news