logo
25/04
24/04
2 ...

Розпочинається фінансування проєктів за рахунок ДФРР у 2021 році: перелік по Львівщині

13-04-2021 21:381254

Розпочинається фінансування проєктів за рахунок ДФРР у 2021 році: перелік по Львівщині
Фото: Львівська ОДА

Уряд затвердив перелік програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) у 2021 році.

 

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

«Рішення Уряду вкрай важливе для розвитку регіонів, адже воно дає старт реалізації сотень проєктів, що мають на меті створення соціальної інфраструктури та проєктів економічного розвитку. Мінрегіон докладає максимум зусиль, щоб ефективно профінансувати та реалізувати усі проєкти цього року», – наголошує Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Зокрема, у переліку - 16 проєктів, які реалізують на Львівщині. Зокрема, в тому числі проєкти, які фінансуватимуться в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Це такі проєкти:  

- Національний університет «Львівська політехніка» на вул. Князя Романа, 3а, корпус № 20 у Львові — капітальний ремонт (облаштування науково-дослідних лабораторій та інформаційно-комунікаційних майданчиків інноваційного (наукового) парку) - 17 млн грн.

- Інженерно-транспортна інфраструктура ділянки індустріального парку у Кам’янці-Бузькій — нове будівництво (перша черга) – 9,7 млн грн. 

- Львівський національний університет імені Івана Франка на вул. Черемшини, 29 (31) у Львові — реконструкція (спортивні майданчики із штучним покриттям) – 8 млн грн.

- Загальноосвітня школа І—ІІ ступеня у селі Братковичі — будівництво - 39 млн грн.

- Приміщення дошкільного навчального закладу на вул. Л. Українки, 26, у селі В’язова — реконструкція - 14 млн грн.

- Новокропивницький навчально-виховний комплекс I—III ступеня та спортивна зала у селі Новий Кропивник — добудова із застосуванням енергозберігаючих технологій - 13 млн грн.

- Покращення надання публічних послуг для мешканців Дрогобицького регіону шляхом створення центру «Документ-Сервіс Дрогобич» з реалізацією проекту «Будівництво центру публічних послуг «Документ-Сервіс Дрогобич» на вул. Бориславській у Дрогобичі — нове будівництво - 10 млн грн.

- ВелоБескиди: розвиток пішохідно-трекінгової та велосипедної інфраструктури та оглядова вежа на території регіону Трускавець — Орів — Борислав — Східниця — будівництво – 9,4 млн грн.

- Магістральний водопровід Бендюзького водозабору від села Бендюга до Червонограда — реконструкція – 3 млн грн.

- Червоноградська загальноосвітня школа I—III ступеня № 6 Червоноградської міської ради на вул. Шахтарській, 8 та 8а, у селищі Гірник — реконструкція з добудовою – 17 млн грн.

- Комунальний заклад «Фізкультурно-спортивний комплекс «Сокіл» по вул. Стуса, 4б, у Сокалі — капітальний ремонт - 20 млн грн.

- Пл. Вічева, вул. М. Шашкевича та прилеглі вулиці у Золочеві — реконструкція – 6,5 млн грн.

-  Школа у селищі Гніздичів — будівництво - 27 млн грн.

- Стадіон імені Є. Смука на вул. Львівській, 32, у Яворові — капітальний ремонт трибун для глядачів – 7 млн грн.

- Прилбичівська загальноосвітня школа І—ІІІ ступеня імені Митрополита А. Шептицького на вул. А. Шептицького, 67, у селі Прилбичі — реконструкція з надбудовою – 7 млн грн.

- Каналізування міста Судова Вишня — будівництво каналізаційних систем та очисних споруд продуктивністю 500 куб. метрів на добу – 5,7 млн грн.

На Львівщину для реалізації проєктів скерують майже 213, 5 млн грн.

Додамо, що загалом по Україні до переліку включено 294 проєкти, в тому числі приблизно 200 проєктів, які фінансуватимуться в межах «Великого будівництва». Проекти було схвалено міжвідомчою комісією 18 лютого та 4 березня 2021 року.

Leopolis.news