logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
2 ...

У четвер вирішать, чи відновлювати у Львові роботу промислових ринків та навчання у початковій школі

13-04-2021 13:221641

У четвер вирішать, чи відновлювати у Львові роботу промислових ринків та навчання у початковій школі

Міський штаб з протидії коронавірусу у четвер розгляне можливе послаблення карантинних обмежень.

 

 

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Упродовж наступних днів спостерігаємо за динамікою захворювання та госпіталізацій. Якщо кількість зменшиться або принаймні не зростатиме, то в четвер розглянемо можливість відновлення роботи промислових ринків, літніх терас та офлайн навчання у початковій школі», – написав він. 

За словами Садового, зараз мобільні бригади починають вакцинувати працівників стратегічних підприємств, закладів торгівлі та ринків, закладів харчування, банків та поштових відділень. Наразі щеплення роблять препаратом CoviShield виробництва Oxford-Astra Zeneca.  

«Знаю, що в соцмережах є багато розмов про неефективність чи навіть шкідливість цієї вакцини. Але всі ці заяви не є підтвердженими і більше схожі на бажання покритикувати чи просто посперечатись. Моя мама нещодавно вакцинувалась. Їй зателефонував сімейний лікар і запропонував отримати вакцину. Минуло вже декілька тижнів після щеплення, почуває вона себе чудово. Хоча в перший день після вакцинації трохи боліла голова. Медики кажуть, що це нормально», – зазначив Садовий.  

Leopolis.news