У Краковці митники вилучили контрабандні біжутерію та ігрові приставки на понад 100 тис. грн (ФОТО)

http://leopolis.news/post/40827/u-krakovci-mytnyky-vyluchyly-kontrabandni-bijuteriyu-ta-igrovi-prystavky-na-ponad-100-tys-grn-foto

13/04/2021

Про це повідомляє пресслужба Галицької митниці.

Так, громадянин України автомобілем «OPEL» прямував з Республіки Польщі в Україну через пункт пропуску «Краківець - Корчова», обравши смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор». Проте під  час митного оформлення у митників виникла підозра щодо перевезення у вказаному автомобілі товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Тож автомобіль було скеровано в місце поглибленого огляду транспортних засобів. Там в автомобілі  митники  виявили прихований товар, а саме: майже 31 кг біжутерії та 3 нові ігрові приставки торгової марки «Sony» PS5. Загальна вартість товарів становить майже 100 тис. гривень.

Вказаний товар переміщувався через митний кордон України з приховуванням від митного контролю та містився у двох передніх дверних картах, у металевій ніші для акумулятора під водійським сидінням, а також за обшивками салону автомобіля.

За цим фактом галицькі митники склали протокол про порушення митних правил за ст. 483 МКУ.  Товар вилучено, справу скерують до суду.

Leopolis.news