logo
05/03
30/11
07/02
27/01
10/01
29/12
22/12
21/12
09/12
01/11
07/10
15/09
10/09
2 ...

На Львівщині поліцейських перевели на посилений варіант несення служби

15-07-2019 10:132053

На Львівщині поліцейських перевели на посилений варіант несення служби
Фото: з вільних мереж

Для гарантування вільного волевиявлення громадян під час позачергових виборів до Верховної Ради України, а також для недопущення порушень публічного порядку та виборчого законодавства, правоохоронці Львівщини до завершення кампанії працюватимуть у посиленому режимі.

На Львівщині до охорони публічного порядку, а також оперативного реагування на порушення виборчого законодавства під час виборів Президента України будуть залучені більше п’яти тисяч правоохоронців, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Забезпечувати правопорядок під час виборів спільно з працівниками підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області будуть поліцейські Управління патрульної поліції Львівщини, військовослужбовці Національної гвардії України, а також офіцери та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ.

У посиленому режимі працює ситуаційний центр, працівники якого забезпечують моніторинг та управління нарядами поліції на місцях, будуть створені додаткові слідчо-оперативні групи для належного реагування на повідомлення про скоєння правопорушень та порушень виборчого законодавства, а також додаткові наряди вибухотехніків та кінологів для реагування на повідомлення про виявлення небезпечних чи підозрілих предметів.

Під час виборів правоохоронці здійснюватимуть цілодобову охорону дванадцяти окружних виборчих комісій на Львівщині, усіх дільничних виборчих комісій, охоронятимуть виборчу документацію, слідкуватимуть за дотриманням публічного порядку поблизу кожної дільниці, а також виконуватимуть усі функції, передбачені чинним законодавством.

Поліцейські закликають мешканців не порушувати виборче законодавство, бути взаємоввічливими та толерантними під час волевиявлення, а також не порушувати публічний порядок. У випадку, якщо ви стали очевидцем скоєння правопорушення – звертайтесь до правоохоронців або повідомляйте про це на оперативну лінію 102.

Leopolis.news