logo
18/04
17/04
2 ...

Поблизу Львова запрацювала ще одна поліцейська станція

15-04-2021 20:321184

Поблизу Львова запрацювала ще одна поліцейська станція
Фото: ВК поліції Львівської області

Сьогодні, 15 квітня, у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» запрацювала поліцейська станція у селі Чишки (Давидівська територіальна громада).

 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Участь в урочистому відкритті взяли начальник Управління превентивної діяльності поліції Львівщини капітан поліції Василь Семенюк, голова Давидівської територіальної громади Володимир Керницький та мешканці громади.

Поліцейська станція працюватиме за адресою: вулиця Шевченка, 84, де  правопорядок та спокій громадян забезпечуватимуть два поліцейські офіцери - капітан поліції Віталій  Дзюбенко та майор поліції Олег Смалюх, які  пройшли конкурсний відбір та спеціальну підготовку.

Відкриття поліцейської станції стало можливим завдяки співпраці поліції Львівщини та Давидівської громади – зокрема,  за кошти місцевого бюджету  відремонтовано та оснащено приміщення  станції.

Поліцейські офіцери громади забезпечені автотранспортом, зброєю та всім необхідним для повноцінного виконання своїх обов’язків, до яких входять, зокрема, забезпечення безпеки дорожнього руху, громадської безпеки,  розгляд та реагування на звернення громадян, охорона публічної безпеки та порядку, протидія та запобігання домашньому насильству, робота з особами, що перебувають на профілактичних обліках тощо. Головне завдання поліцейського офіцера громади – створити безпечне середовище, в якому кожен мешканець почувався б захищеним.

На території Давидівської територіальної громади проживає понад 20,5 тисяч осіб.

Загалом, головна заплановано, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» буде реалізований у всіх громадах Львівщини. Концепція проєкту полягає в тому, що кожна громада повинна мати свого поліцейського офіцера, який  цілодобово підтримуватиме в ній безпеку та порядок.

Leopolis.news